ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Equipaments Mallorca /

Fundacio Toni Catany

EquipamentsMallorcaEquipaments Mallorca

Dades de l'equipament

Fundacio Toni Catany

c/ Font, nº 56

Tel: 971 660 050

E-mail: cultura@llucmajor.org

Fundacio Toni Catany

  • La Fundació Toni Catany és una fundació cultural creada el 10 de juliol de 2014 a Llucmajor, Mallorca, que té les següetns finalitats:
  • 1.Catalogar, conservar, estudiar, defensar, prestigiar i difondre el llegat artístic i fotogràfic de Toni Catany.
  • 2.Col·laborar amb les institucions públiques en la creació i la gestió d’un centre internacional de fotografia, amb seu a Llucmajor, amb vocació d’esdevenir un organisme actiu amb projecció local i global per al foment de la cultura fotogràfica i per al coneixement i la difusió de l’obra de Toni Catany.
  • 3.Acostar al públic en general l’obra de Toni Catany, per a la qual cosa la Fundació gestiona els drets d’autor que generi l’obra de Toni Catany, i posa a la venda còpies de la part d’aquesta obra que sigui susceptible de comercialització.
  • 4.Col·laborar amb institucions públiques i entitats privades per al foment de la cultura fotogràfica i per potenciar les Illes Balears com a lloc de trobada de qualsevol expressió artística o cultural.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie