ACTIVITATS EDUCATIVES 2016-2017

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

Benvinguts al nou curs escolar 2015-2016

//

Consultar totes les ...

Notícies 02-setembre-2016

Benvingut al nou curs escolar 2016-2017

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2015

Benvinguts al nou curs escolar 2015-2016

Des de la Fundació Caixa de Balears, ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2015

Benvinguts al nou curs escolar 2015-2016

  • Des de la Fundació Caixa de Balears, ens plau fer-vos a mans la informació per al nou curs escolar, 2015 – 2016, amb la presentació del Programa d'Activitats Educatives renovat, i convidar-vos a participar-hi obertament.
  • Hem treballat en col·laboració amb altres institucions com són el Jardí Botànic de Sóller, la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, les del Pare Rafel Ginard i de Blai Bonet, amb l’Observatori Astronòmic de Mallorca o el Museu d'Artà. Entre tots volem posar a disposició dels professors, i dels respectius centres educatius, un ventall d'activitats didàctiques que puguin ser complementàries al contingut curricular.
  • Ara, tal com ja vos avançàrem, a l’àmbit de l'educació financera, vos presentem la nova oferta "Som responsables. Aprenem a estalviar" amb Maria Bimbolles. Aquesta proposta d'educació financera infantil està enfocada a adquirir els coneixements i habilitats bàsiques, que permeten als alumnes comprendre conceptes d'economia com l'estalvi, els ingressos, el pressupost personal o el consum responsable. Va adreçat a nins i nines de 5 anys d'educació infantil i de 1r, 2n i 3r de primària.
  • Can Toni d'en Jaume Negre "Paisatge agrari i biodiversitat" és la novetat que presentem a les Pitiüses. A Santa Llúcia de Dalt, a mig camí entre Sant Llorenç de Balàfia i Sant Joan de Labritja, la finca que gestiona el GEN, és l'escenari escollit per mostrar la singularitat i bellesa del paisatge rural eivissenc. Aquest programa educatiu vol donar a conèixer els paisatges agraris i la biodiversitat associada als mateixos i, també, la necessitat d'apostar per la seva conservació i potenciació.
  • Us hi esperam!
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie