ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

Participa al concurs solidari de dibuix i fotografia i guanya grans premis

//

Consultar totes les ...

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2017

Benvingut al curs escolar 2017 - 2018

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 02-març-2011

Participa al concurs solidari de dibuix i fotografia i guanya grans premis

  • “SA NOSTRA” ha presentat el concurs de dibuix i fotografia solidària “PER TU I PER A TOTS”, amb el suport de la Conselleria d’Educació.
  • El concurs té dues modalitats: una de dibuix, adreçada a l’alumnat d’educació primària, i l’altra de fotografia comentada, per a l’alumnat d’ESO. Els alumnes participants hauran d’enviar un dibuix o una fotografia de temàtica social.
  • L’Obra Social “SA NOSTRA” es compromet a aportar 1,00 € per cada alumne que hi participi, i la quantitat total obtinguda anirà a benefici de la Fundació Natzaret a Mallorca, dels Centres Oberts de Càritas Menorca i del centre Betània de Càritas Eivissa.
  • Aquesta activitat solidària té com a objectiu principal sensibilitzar la comunitat educativa de les Illes Balears vers la igualtat d’oportunitats, i està inclosa dins l’àmbit d’educació per a la ciutadania.
  • Els guanyadors del concurs de dibuix, un alumne per illa, rebran una Wii de regal, i els del concurs de fotografia, rebran una camera digital. A més, els grups dels alumnes premiats obtindran una excursió a una activitat educativa de “SA NOSTRA”. Per altra banda, l’escola amb el percentatge més alt de participació rebrà una pissarra digital.
  • Els centres participants hauran d’enviar un correu electrònic amb el formulari d’inscripció emplenat a l’adreça solidaris@fundacio.sanostra.es abans del 18 de març de 2011. El termini d’admissió dels originals finalitzarà el dia 20 d’abril de 2011.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie