ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

Com mesuraven els nostres avantpassats?

//

Consultar totes les ...

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2017

Benvingut al curs escolar 2017 - 2018

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 16-febrer-2011

Com mesuraven els nostres avantpassats?

  • Els alumnes de les Illes Balears podran aprendre com comptaven els illencs de la prehistòria i quines eren les seves mesures de longitud i de pes.
  • El Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic CentMat (Direcció General d’Innovació i Formació del Professorat) realitza una exposició itinerant sobre les mesures tradicionals de les Illes Balears, adreçada al 2n i 3r cicle d’educació primària.
  • L’exposició consta de 8 plafons i una sèrie de peces que mostren, per exemple, com comptaven els illencs a la prehistòria o quines eren les seves mesures de longitud i de pes. Aquesta proposta forma part del Programa d’activitats educatives que l’Obra Social de “SA NOSTRA” ofereix als centres escolars de les Illes.
  • L'exposició romandrà durant una setmana als centres escolars que ho sol·licitin, de manera que tots els cursos que ho desitgin la puguin visitar. Els mestres podran fer una sèrie de propostes de treball, o bé utilitzar les que estan penjades a la web del CentMat. Es convida tots els centres i alumnes que vulguin a publicar en aquesta web treballs, dites, fotografies i totes aquelles produccions que sorgeixin entorn a l'exposició.
  • L’exposició viatjarà també a Menorca, Eivissa i Formentera.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie