ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

Torna a Menorca "La mar i en Pop"

//

Consultar totes les ...

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2017

Benvingut al curs escolar 2017 - 2018

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 04-febrer-2011

Torna a Menorca "La mar i en Pop"

  • La Sala de Cultura “SA NOSTRA” de Maó acull l'exposició “La mar i en Pop”, una activitat infantil que els ensenyarà a respectar el mar i tots els ecosistemes marins.
  • Aquesta iniciativa, que es podrà veure fins al 25 de febrer, també inclou la projecció d'una pel·lícula de dibuixos animats. Gràcies a l'experiència d’en Pop, els petits se submergiran en el món submarí, coneixeran les espècies autòctones i veuran com s'ha de respectar el mar i el seu entorn.
  • La primera vegada que aquesta mostra va veure la llum va ser l'any 2005 i, des de llavors, 14.375 infants l'han visitada en el seu recorregut per totes les Illes. L'exposició, que compta amb una producció íntegrament menorquina, es va convertir en una de les activitats educatives proposades per l'Obra Social que ha aconseguit major repercussió.
  • La Sala de Cultura de Maó oferirà visites guiades pels matins als grups d'escolars que prèviament s'hagin inscrit. Els horabaixes, l'exposició estarà oberta al públic en general, que podrà conèixer la història d’en Pop i participar en les seves propostes.
  • “La mar i en Pop” forma part del programa d’Activitats Educatives que ofereix l’Obra Social de “SA NOSTRA”. Amb aquestes activitats, els més petits poden ampliar els seus coneixements i per als professors suposen una eina complementària.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie