ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

Els bolets envaeixen Menorca!

//

Consultar totes les ...

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2017

Benvingut al curs escolar 2017 - 2018

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 19-novembre-2010

Els bolets envaeixen Menorca!

  • D’ençà que l’exposició “Bolets de Menorca” s’inaugurà, el passat mes d’octubre, centenars de persones han visitat aquesta divertida i curiosa mostra, que respon a molts d’interrogants en torn als bolets. Pels que no ho heu fet, encara hi sou a temps!
  • Aquesta proposta, dirigida als escolars de tots els centres de Menorca, ha rebut a Ciutadella més de 300 visites per part d’alumnes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat. Amb les explicacions guiades que s’ofereixen, els joves han pogut conèixer com són els bolets, la seva utilitat als cicles vitals del bosc i distingir els que són comestibles dels tòxics.
  • Aquesta mescla de panells, maquetes gegants, jocs interactius i muntatges fotogràfics entorn d’aquests fongs tan apreciats no només ha interessat als més joves. De fet, segons els organitzadors, tots els dies han acudit visitants a la Sala de Cultura “SA NOSTRA” de Ciutadella, interessats per descobrir, entre d’altres coses, quin paper tenen dins la natura o quines classes en podem trobar.
  • Ara continua la mateixa tendència a Maó, on l’exposició es pot visitar fins el proper dia 23 de novembre a la Sala de Cultura "SA NOSTRA" (S'Arraval, 32). Organitzada pel Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) i l’Obra Social de “SA NOSTRA”, la mostra ha sorprès pel seu èxit entre joves i adults.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie