ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Notícies i premsa / Notícies /

XI Programa de Treball amb Famílies. 2010-2011

//

Consultar totes les ...

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació ...

llegir notícia completa

Notícies 01-setembre-2017

Benvingut al curs escolar 2017 - 2018

Des de la Fundació Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al ...

llegir notícia completa

Notícies 29-setembre-2010

XI Programa de Treball amb Famílies. 2010-2011

  • Durant uns dies, un grup de professionals oferirà nocions i consells a pares i fills per enfortir les relacions familiars.
  • El Punt de Trobada de Pares i Mares és una iniciativa que comprèn un conjunt de conferències i debats al voltant d’una franja d’edat situada entre els 6 i els 12 anys. Els temes que es plantejaran versaran sobre la interrelació entre els pares i els seus fills i les seves filles.
  • ON I QUAN
  • Les xerrades es duran a terme al Centre Social “SA NOSTRA” a Ciutadella, de 20 a 22 hores. La primera serà el pròxim dimecres, dia 29 de setembre, amb el títol de “La meva família és diferent...?”, que anirà a càrrec d’Eulàlia Torrà, metgessa especialitzada en psiquiatria infantil i juvenil.
  • Les pròximes cites seran els dies 1, 4, 6 i 8 d’octubre. Durant aquestes sessions intervindran Jordi Grané, filòsof i professor de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB; Ernest Fortuny, Tècnic docent a la Delegació Territorial de la Conselleria d'Educació i Cultura a Menorca; Àngels Pons, mestra del CEIP Margalida Florit i Antonio Hidalgo, psicòleg de teràpia breu estratègica.
  • TREBALL AMB FAMÍLIES
  • Aquesta idea pertany al Programa Treball amb Famílies, que promou l’Ajuntament de Ciutadella des de fa onze anys. Aquest programa té un interès de reflexió, de compartir experiències, d’assessorament, pel que fa a l’abordatge de la criança dels infants des de la família.
  • Programa
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie