ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Activitats educatives / Mallorca /

Dissenya el teu primer videojoc

Activitats educatives

 

Dades de l'equipament

DemoTec

Escola Politècnica Superior
Edifici Anselm Turmeda
Campus de la UIB
Ctra. de Valldemossa, Km 7,5

Tel: 971 172 027

Per a totes les activitats
Recomanacions de seguretat i bones pràctiques

Els mestres i els professors són els responsables dels alumnes durant el transcurs de l’activitat. Seguiu les normes de seguretat següents:

L’assistència dels mestres i dels professors és obligatòria durant tota l’activitat.

Heu de fer un recompte dels infants cada vegada que canvieu d’espai i abans de partir.

Els alumnes d’educació infantil han d’anar identificats amb una targeta ben visible en què aparegui el seu nom, el del centre educatiu i el telèfon. Recordau als alumnes les bones pràctiques socials i ambientals següents:

És necessari reduir el volum de residus utilitzant carmanyoles i cantimplores

Els equipaments no són d’ús educatiu exclusiu; hi ha altra gent que hi fa feina. Per tal de no destorbar-los, no sortiu dels espais educatius ni faceu renou.

Sigau respectuosos amb l’entorn. Si l’activitat es desenvolupa en un espai natural, no hi ha de quedar cap senyal del vostre pas: fems, branques arrancades...

Anau sempre pels camins llevat que l’educador us indiqui el contrari. Respectau els animals i les plantes.

Dugueu calçat i roba adequada a l’època de l’any i a les condicions meteorològiques.

Dissenya el teu primer videojoc

   Activitat nova!
  • L’objectiu d’aquesta pràctica és dissenyar el nostre primer videojoc i tenir unes nocions bàsiques sobre la creació de videojocs. Per dissenyar els videojocs, nosaltres utilitzarem un programa anomenat Unity.
  • Aquest programa és bastant utilitzat en la indústria dels videojocs, ja que permet crear videojocs tant per a totes les consoles com per a ordinador i per a telèfons intel·ligents. Unity té una documentació molt àmplia i completa, molta gent crea recursos gratuïts i de baix cost per incorporar als vostres projectes i permet dissenyar videojocs professionals amb relativa senzillesa emprant molts de conceptes matemàtics. A més, és un programa gratuït.
  • Amb Unity s’han dissenyat molts de videojocs famosos; alguns exemples coneguts poden ser: Pokemon Go, Super Mario Run, Angry Birds 2, Hearthstone..., entre molts d’altres.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie