ACTIVITATS EDUCATIVES 2019-2020

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 595 980
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Activitats educatives / Mallorca /

Arqueòdrom: Investiguem les societats a través dels objectes

Activitats educatives

 

Dades de l'equipament

Arqueòdrom

UIB Ctra. de Valldemosa Km. 7,5

Tel: 971172027

E-mail: jaume.garcia@uib.es

Per a totes les activitats
Recomanacions de seguretat i bones pràctiques

Els mestres i els professors són els responsables dels alumnes durant el transcurs de l’activitat. Seguiu les normes de seguretat següents:

L’assistència dels mestres i dels professors és obligatòria durant tota l’activitat.

Heu de fer un recompte dels infants cada vegada que canvieu d’espai i abans de partir.

Els alumnes d’educació infantil han d’anar identificats amb una targeta ben visible en què aparegui el seu nom, el del centre educatiu i el telèfon. Recordau als alumnes les bones pràctiques socials i ambientals següents:

És necessari reduir el volum de residus utilitzant carmanyoles i cantimplores

Els equipaments no són d’ús educatiu exclusiu; hi ha altra gent que hi fa feina. Per tal de no destorbar-los, no sortiu dels espais educatius ni faceu renou.

Sigau respectuosos amb l’entorn. Si l’activitat es desenvolupa en un espai natural, no hi ha de quedar cap senyal del vostre pas: fems, branques arrancades...

Anau sempre pels camins llevat que l’educador us indiqui el contrari. Respectau els animals i les plantes.

Dugueu calçat i roba adequada a l’època de l’any i a les condicions meteorològiques.

Arqueòdrom: Investiguem les societats a través dels objectes

  • L’objectiu genèric d’aquests tallers és el d’acostar els partícips a l’arqueologia, tal i com aquesta s’entén a començaments del s. XXI. Això vol dir, que aquesta disciplina no s’ha d’entendre només com a una activitat científica dedicada a l’estudi de les societats passades sinó que pot ser una eina realment útil per estudiar les societats del present e inclús per aprendre molt de nosaltres mateixos.
  • Les dues activitats que s’ofereixen permeten als participants endinsar-se dins una recerca arqueològica. Mitjançant l’estudi dels objectes, els estudiants hauran de respondre una sèrie d’interrogants des de que fan uns morts al Campus de la Universitat a qui s’amaga darrera una bossa de fems.
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie